Elbilsladdare

För elbilar och laddhybrider

Liten. Smart.
Full av kraft

Ladda elbilen 10x snabbare och 69 % klimatsmartare

Varför ska du välja Easee Charge?

22kW

Full av kraft

Laddaren kan laddas på både 1- och 3-fas och stöder laddning upp till 22 kW. Den kommer med en standard Typ 2-laddningskontakt.

5 år

Garanti

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg att att du har köpt varaktig kvalitet. En produkt från Easee kommer med 5 års garanti.

10x

Snabb laddning

Med Easee Charge kan du ladda upp till 10 gånger* snabbare än med ett vanligt uttag. Den laddar så snabbt som möjligt med den tillgängliga kapaciteten och ger dig den högsta laddningseffekten.

24/7

Alltid uppdaterad

Laddningsroboten uppdateras kontinuerligt med ny funktionalitet. På så sätt vet du att du har köpt en trygg och framtidssäkrad produkt.

En färg för alla.

laddbox
laddbox
elbilsladdare

Tillverkad i Norge
– för skandinaviska väderförhållanden

Vi utvecklar och tillverkar våra produkter i Norge. Våra produkter är utvecklade för att klara stränga väderförhållanden.
Den är inte bara härdig, den är liten också! Vår Laddningsrobot är 69 % mindre än andra elbisladdare. Den väger bara 1,5 kg. Vi har strävat för att bidra till en hållbar framtid och sparar miljön från 4 kg koppar och plast per tillverkad laddare.

Laddaren trivs lika bra utomhus som i ett garage. Dess komponenter är av hög kvalitet och sammansatta på ett mycket speciellt sätt. Den är IP54-certifierad och utformad för att klara det skandinaviska klimatet.

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg att att du har köpt varaktig kvalitet.

Vill du veta mer om våra elbilsladdare?

Hör gärna av dig till oss! 
Du når oss enklast via chatten här på vår hemsida eller genom 
att ringa oss på: 010-500 81 00

Öppettider: Helgfria vardagar mellan 9–18

Investera i solceller idag

Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi till dig med en offert