Elbristen påverkar ditt elpris!

Elpriserna sätts genom balansen mellan utbud och efterfrågan. Alltså hur mycket produktion som finns tillgänglig varje timme och hur mycket vi förbrukar.

Just nu finns det färre producenter och mindre produktionskapacitet för att tillgodose Sveriges efterfrågan på el. Det gör att priserna stiger. Dator, tvättmaskin, diskmaskin och tv har funnits under en lång tid våra hushåll. Att nu addera att allt fler har robotgräsklippare, elbilsladdare med mera gör att efterfrågan på el ökar kraftigt.

Tre tips för att säkra upp din förbrukning och göra en god gärning för miljön:

1. Överblick
Hur ser hushållets elkostnader ut bakåt i tiden?

2. Rimlig kostnad
Kostnaden för el i förhållande till din ekonomi som helhet. Jämför elbolagen. 

3. Producera och effektivisera själv
Solceller är en kostnadseffektiv lösning som minskar elräkningen och överskottsproduktion säljes med automatik tillbaka till elnätet och bidrar till produktionskapaciteten i Sverige. 

 

Om Voltify AB
Enkelhet och förnybar energi – det är kombinationen Voltify AB alltid har som målsättning. Voltify AB, ett svenskt solenergibolag, tillgängliggör ren energi för planeten och till kunder som direkt minskar sina energikostnader. Ett välorganiserat och engagerat team med ambitionen att vara en trygg leverantör för bolagets kunder och samarbetspartner samt att alltid ska erbjuda bästa möjliga service. Med Voltify-teamets långa erfarenhet av solenergisystem, entreprenörsanda och effektiva processer är bolagets erbjudande unikt. Endast branschens mest kända varumärken och välrenommerade underleverantörer ingår i bolagets erbjudande. Tillsammans gör vi nytta nu och förbereder oss för framtiden. För mer information besök https://www.voltify.se.

Investera i solceller idag

Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi till dig med en offert