Voltify AB och Sun4Energy AB i strategiskt samarbete

Voltify AB och Sun4Energy AB offentliggör i dag att man inleder samarbete inom  solenergianläggningar, batterisystem och elbilsladdning för att tillsammans erbjuda  marknaden produkter och tjänster. 

– Det gläder mig att kunnat säkra den kapacitet Voltify behöver i samarbete med en partner som har samma värdegrund och vision som oss. Samarbetet med Sun4Energy  stärker vårt erbjudande och vår närvaro med möjlighet att leverera med bibehållen kvalitet  och samtidigt skala upp leveransvolymer utmed västkusten, mellansverige och  Stockholmsområdet, säger Fredric Känngård Voltify AB. 

– Jag är mycket glad och ser fram mot en spännande utveckling med Voltify då det ökar våra volymer inom kärnverksamheten med leverans av utrustning och installationer av  solenergianläggningar. Vi kan nu frigöra resurser för att fokusera egna säljresurser i vårt  erbjudande till kommersiella kunder samt utveckla vår nya logistikenhet, säger Mattias  Leijon vd Sun4Enery AB. 

Voltify AB fokuserar på marknadsbearbetning och kundanskaffning med helhetsansvar i  mötet med kunden. Sun4Energy AB ansvarar för material, logistik, installation och service. 

För mer information vänligen kontakta: 

Fredric Känngård, verkställande direktör fredric@voltify.se 070-795 20 09 Mattias Leijon, verkställande direktör leijon@sun4energy.se 070-522 60 01 

Om Voltify AB 

Enkelhet och förnybar energi – det är kombinationen Voltify AB alltid har som målsättning. Voltify AB, ett svenskt  solenergibolag, tillgängliggör ren energi för planeten och till kunder som direkt minskar sina energikostnader. Ett  välorganiserat och engagerat team med ambitionen att vara en trygg leverantör för bolagets kunder och samarbetspartner  samt att alltid ska erbjuda bästa möjliga service. Med Voltify-teamets långa erfarenhet av solenergisystem, entreprenörsanda  och effektiva processer är bolagets erbjudande unikt. Endast branschens mest kända varumärken och välrenommerade  underleverantörer ingår i bolagets erbjudande. Tillsammans gör vi nytta nu och förbereder oss för framtiden. För mer  information besök https://www.voltify.se. 

Om Sun4Energy AB 

Kvalitet och leveranssäkerhet med attraktiva villkor bygger grunden i Sun4Energy AB. Med mål att vara den självklara  installationspartnern i Sverige av solenergilösningar och tillbehör har verksamheten sedan den etablerades 2018 levererat drygt  300 installerade solenergianläggningar. Energilagring och laddningslösningar kompletterar erbjudandet. Verksamheten växer  organiskt och via strategiska förvärv. För mer information besök https://www.sun4energy.se.

Voltify AB ⎜ Varuvägen 9 ⎜ 125 30 Älvsjö ⎜ Telefon & SMS 010-500 81 00 ⎜ hello@voltify.se ⎜ voltify.se

Investera i solceller idag

Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi till dig med en offert